Autokuljetus lentokentältä Mwika hostelliin ja muihin haluttuihin kohteisiin • Ravintolapalvelut
• Eväspalvelut • Retkipalvelut ja opaspalvelut • Juhlapalvelut (häät, syntymäpäivät, vuosijuhlat)

 

Kilimanjaron kansallispuisto: Vaellusreitit Kilimanjaron huipulle ovat vain kivenheiton päässä Mwika hostellista. Vaellus huipulle kestää keskimäärin neljä päivää, mutta retkestä voi räätälöidä haluamansa pituisen.

 

Safarit: Mwika hostelli tarjoaa safareita kaikkiin Tansanian merkittävimpiin kansallispuistoihin; Serenget, Manyara, Ngorongoro yms. Kysy kilpailukykyistä hintaa sinulle toiveidesi mukaan räätälöidystä paketista.

 

Chagga-heimon kulttuurikohteet: Chagga-heimon historiaan pääset tutustumaan lähellä sijaitsevan muinaisen Chagga-kylän sekä maanalaisen tunneliverkoston myötä.

 

Vesiputoukset: Alueella on runsaasti mielenkiintoisia ja huikeita luonnonvaraisia vesiputouksia, joiden varrelle voi matkata nopeasti joko autolla, paikallisella bussilla (dala dala) tai vuokratuilla moottoripyörillä.

 

Chala-järvi: Vain noin tunnin ajomatkan päässä aukeaa poikkeuksellinen Tansanialainen näkymä turkoosinsiniselle kraaterijärvelle. Mahdollisuus uida, nauttia rauhoitetusta rantaviivasta sekä yöpyä teltassa keskellä savannia.

 

Kurkistus kahvinviljelyyn: Paikalliset kahvinviljelijät esittelevät kahvin viljelemistä ja sadon tuottamista aina kahvin pavuista höyryäväksi kahviksi.

 

Mwikan Tori: Kahdesti viikossa Mwikan tori täyttyy värillä ja eloisalla toritunnelmalla. Torikäytävien reunoilta on ostettavissa hedelmiä sekä paikallisia käsitöitä (kankaita, koreja, vaatteita, tauluja jne.)

 

Vuohijuhlat: Mwika hostellissa on mahdollisuus järjestää paikallisia vuohijuhlia eri kokoisille seurueille. Juhlahenkeä luo paikallisten muusikoiden tarjonta.

 

Päivällinen paikallisessa perheessä: Saat käsityksen mwikalaisesta vieraanvaraisuudesta, kun sinut toivotetaan tervetulleeksi tutustumaan paikallisen perheen normaaliin arkeen. Tansanialaiseen kulttuuriin kuuluu yhdessä illastaminen ja tarinoiden kertominen pimeän tultua.

 

Tutustuminen paikallisiin kehitysyhteistyökohteisiin: Alueella on toteutettu runsaasti kehitysyhteistyötä eri eurooppalaisten ja amerikkalaisten toimijoiden rahoittamana. Kangasalan Projektilähetyksen hankkeissa pääset tutustumaan teurastamoon, naisten kauppaan ja porakaivohankkeeseen sekä niiden eri vaiheisiin.